MUSICAL BOX. Al programa d’aquest dissabte Tono Canalda ens acompanya amb una hora de bona música amb el so del vinil a través de les ones de la ràdio.

L’abocador de Tivissa acollirà un 25% dels residus del Baix Ebre i el Montsià mentre no s’ampliï l’abocador de Mas de Barberans. El trasllat començarà a principis de l’any vinent i s’allargarà fins que estiguin acabades les obres.
El projecte d’ampliació encara està pendent del pla especial urbanístic i de les llicències corresponents per la qual cosa es preveu que la construcció no comenci fins a finals del 2021 o principis del 2022.
RÀDIO EBRE – CADENA SER
Una vintena de prodcutors de la Ribera d’Ebre s’han organitzat per oferir lots amb producte 100% riberenc de cara al Nadal. Seran de diferents tipus i es podran trobar en diverses agrobotigues per tal de promocionar el producte local.
Els productes riberencs, a més, lluiran la nova etiqueta Degusta, que els acredita com a aliments elaborats a la comarca.
ANDREU PRUNERA
EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Al quart programa de la temporada comencem a preparar el Nadal. L’Olga Casanova de la Cuina de l’Olga ens ha explicat avui com fer pernil d’ànec, una recepta fàcil i ben bona per les festes nadalenques.
Un espai amb el suport de Supermercat Bon Àrea Móra d’Ebre.
TREPITJANT EL TERRITORI. Al programa de turisme de proximitat d’aquesta setmana ens hem apropat fins a l’actiu turístic més visitat de la Terra Alta, la seva via verda. Ens ha acompanyat en aquest viatge en Ramon Rius, tècnic de turisme del Consell comarcal de la Terra Alta.
Un espai amb el suport d’ANAV.