juny 20

Entrega del trofeu Pitxitxi a Robert Sánchez, del Falset Esportiu

Un any més, Ràdio Móra d’Ebre i Grau Bladé Agroquímics entreguen el trofeu Pitxitxi al màxim golejador del futbol territorial. Enguany, el Robert Sánchez, del Falset Esportiu, ha estat el jugador que ha aconseguit més gols, amb 33 dianes. Parlem amb ell sobre la temporada, sobre l’ascens de l’equip a Tercera Catalana, sobre la temporada vinent i sobre els reptes del futbol territorial!

juny 20

Entrevista a Gerard Mallafrè i Laura Pla – Servei de dietètica i nutrició als CAP

Seguim apropant els serveis que trobem als Centres d’Atenció Primària (CAP) de casa nostra. Aquesta vegada parlem del nou servei de dietètica i nutrició que s’ofereix a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Ho fem amb la Laura Pla, que ofereix el servei de dietètica i nutrició a les dos comarques i el Gerard Mallafrè, responsable de salut emocional a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Móra d’Ebre – Móra la Nova. Parlem sobre aquest servei, com el podem utilitzar i quins són els casos més habituals a casa nostra.

juny 16

Incendi a Corbera d’Ebre – Entrevista a Joan Antonio

El foc de Corbera d’Ebre ha afectat ja 360 hectàrees de superfície forestal (informació de les 11h). Hem parlat amb el president de l’associació Poble Vell, de Corbera d’Ebre, Joan Antonio, per conèixer com ho viuen els veïns i també sobre les afectacions del foc als espais de la Batalla de l’Ebre i el patrimoni històric.

Foto: CEDIDA
juny 14

Entrevista a Nerea Mairena i Rosi Regañón – Projecte Alpha

El teatre municipal La Llanterna, de Móra d’Ebre, acull aquest dissabte una jornada de difusió i debat de la distròfia muscular de cintura, una malaltia que pateixen una trentena de persones a tot l’Estat, entre elles la morenca Nerea Mairena. La jornada comptarà amb una taula de debat i la projecció del documental ‘No dejes de moverte’. N’hem parlat amb la Nerea i la seva la Rosi Regañón.