ag. 08

ENTREVISTA amb Ferran Rosell, veu i guitarra de Les Montses – Festa Major de Móra la Nova

Les Montses presenten el seu nou disc ‘Enlaire’ (Discmedi, 2021) a la Festa Major de Móra la Nova. Un concert amb música plena d’energia al Parc 26 d’Octubre de Móra la Nova a les 00.00 hores! El seu cantant i guitarra, Ferran Rosell, ha passat per L’Hora Móra d’Ebre per explicar-nos el concert que ens espera!

Les Montses
Les Montses
ag. 08

ENTREVISTA amb Maria Josepa Clua, directora de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre

La Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre celebra 25 anys de la seva obertura. Un any on s’estan fent moltes activitats. Les instal·lacions estan obertes durant tot l’estiu i aquest mes d’agost està en marxa l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’ i també s’està fent l’activitat del Bingo d’Estiu. La Maria Josepa Clua, de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre, també ens ha avançat les novetats a partir del setembre!

Maria Josepa Clua, directora de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre
ag. 04

ENTREVISTA amb Francisco Blanch, alcalde de la Fatarella – Festa Major de la Fatarella

La Fatarella comença les Festes Majors d’Estiu aquest divendres 5 d’agost. Una programació ben completa amb actes tradicionals com la ballada de la Jota de la Fatarella o les corrides de rucs, o l’arrelat Rock de Festes Majors que arriba a la 33a edició. Tot això i molt més, ho parlem amb l’alcalde de la Fatarella, Francisco Blanch.

IMATGE D’ARXIU: Francisco Blanch, alcalde de la Fatarella
ag. 04

RECEPTARI DE LA RÀDIO – Ajoblanco de tomaca amb amanida de pataca i raïm

Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, un àpat ben fresc per suportar aquesta calorada que fa. Una adaptació de tot un clàssic com és l’ajoblanco. Aprenem a cuinar aquest ajoblanco de tomaca amb amanida de pataca i raïm!

Ajoblanco de tomaca amb amanida de pataca i raïm
Ajoblanco de tomaca amb amanida de pataca i raïm

ag. 03

FIL DIRECTE amb Carlos Brull, alcalde de Falset

Al Fil Directe d’aquesta setmana hem conversat amb l’alcalde de Falset, Carlos Brull. Hem repassat l’actualitat del municipi amb els projectes que s’han fet i es faran i de la Festa Major del municipi que comencen la setmana vinent, el 12 d’agost i fins al dia 16, amb activitats, música i molta gresca.

IMATGE D’ARXIU: Carlos Brull, alcalde de Falset
ag. 03

ENTREVISTA amb Montse Perelló, alcaldessa de Tivissa – Les Nits a la Baranova

Música i dansa en un indret privilegiat. Les Nits a la Baranova comencen aquest dissabte 6 d’agost i fins a finals de mes, cada cap de setmana hi ha una gran actuació. La cap de cartell, la soprano Sara Blanch, de Darmós, a La Nit de la Lírica, que se celebra el 20 d’agost. De tot això, i molt més, en parlem amb l’alcaldessa de Tivissa, Montse Perelló.

Montse Perelló, alcaldessa de Tivissa
Montse Perelló, alcaldessa de Tivissa
ag. 02

ENTREVISTA amb la Clara Rodríguez, presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre – Comerç al carrer

La Unió de Botiguers de Móra d’Ebre celebra una nova edició del ‘Comerç al carrer’. Una vintena de comerços morencs sortiran al carrer per oferir els productes que tenen més rebaixats, en promoció o en oferta, amb una parada davant la seva botiga el 4 i 5 d’agost tot el dia i el 6 d’agost, al matí. La presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre, la Clara Rodríguez, ens explica aquesta iniciativa.

Clara Rodríguez, presidenta Unió de Botiguers de Móra d'Ebre
Clara Rodríguez, presidenta Unió de Botiguers de Móra d’Ebre