nov. 30

Dígit – arxivística social amb Aniol Maria Vallès i Gerard Mercadé (30-11-20)

DÍGIT. Al programa de tendències i cultura digital del mes de novembre amb l’Albert Pujol parlem d’arxivística social del s. XXI amb Aniol Maria Vallès de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya, i Gerard Mercadé, director de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Un espai amb la col·laboració del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Departament d’informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

IMATGE. Albert Pujol als estudis de Ràdio Móra d’Ebre SER (30-11-20).
nov. 27

Avantmatx amb Francesc Sabaté – CE Ginestar (27-11-20)

AVANTMATX. Al esports d’aques divendres amb Francesc Granell hem conversat amb el president del Club Esportiu Ginestar, Francesc Sabaté.

Un espai amb el suport de Grau Bladé Agroquímics.

IMATGE D’ARXIU. Francesc Granell i Francesc Sabaté als estudis de Ràdio Móra d’Ebre SER (agost 2017).
nov. 26

Una quarta part dels residus del Baix Ebre i el Montsià a l’abocador de Tivissa

L’abocador de Tivissa acollirà un 25% dels residus del Baix Ebre i el Montsià mentre no s’ampliï l’abocador de Mas de Barberans. El trasllat començarà a principis de l’any vinent i s’allargarà fins que estiguin acabades les obres.

El projecte d’ampliació encara està pendent del pla especial urbanístic i de les llicències corresponents per la qual cosa es preveu que la construcció no comenci fins a finals del 2021 o principis del 2022.

RÀDIO EBRE – CADENA SER

nov. 26

Productors de la Ribera d’Ebre s’uneixen per oferir lots de productes elaborats a la comarca

Una vintena de prodcutors de la Ribera d’Ebre s’han organitzat per oferir lots amb producte 100% riberenc de cara al Nadal. Seran de diferents tipus i es podran trobar en diverses agrobotigues per tal de promocionar el producte local.

Els productes riberencs, a més, lluiran la nova etiqueta Degusta, que els acredita com a aliments elaborats a la comarca.

ANDREU PRUNERA

nov. 26

El receptari de la ràdio amb Olga Casanova – pernil d’ànec (26-11-20)

EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Al quart programa de la temporada comencem a preparar el Nadal. L’Olga Casanova de la Cuina de l’Olga ens ha explicat avui com fer pernil d’ànec, una recepta fàcil i ben bona per les festes nadalenques.

Un espai amb el suport de Supermercat Bon Àrea Móra d’Ebre.

IMATGE D’ARXIU. Olga Casanova als estudis de Ràdio Móra d’Ebre SER.