HORA MÓRA D’EBRE. A les portes del Nadal hem anat a Pastisseria Fucho de Móra d’Ebre per parlar dels protagonistes de la sobretaula, els dolços de Nadal. Enric Fucho ens presenta els torrons d’aquest any i també parlem del famós tortell de Reis.

HORA MÓRA D’EBRE. A les portes del Nadal hem anat a Pastisseria Fucho de Móra d’Ebre per parlar dels protagonistes de la sobretaula, els dolços de Nadal. Enric Fucho ens presenta els torrons d’aquest any i també parlem del famós tortell de Reis.
DÍGIT 5G. Al programa del mes de desembre amb l’Albert Pujol parlem del projecte Àrea 5G Terres de l’Ebre – CoEbreLab 5G rural que la Generalitat ha creat aquest 2020. Ho fem acompanyats de Dani Marco, director general d’innovació i economia digital del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat; i amb Jesús Àlvarez, conseller de noves tecnologies i vice-president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Un espai amb el suport del CERE i el Departament d’Informàtica del Consell de la Ribera d’Ebre.
EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Al programa de cuina d’aquesta setmana de la mà de l’Olga Casanova de la Cuina de l’Olga et proposem preparar per aquestes festes nadalenques dos tapes amb contrast de sabors. Una torrada amb anxova i torró de crema cremada i cecina amb xocolata.
Un espai amb el suport de Supermercat Bon Àrea Móra d’Ebre.