oct. 31

ENTREVISTA amb Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre – “La carmanyola de la tardor”

La carmanyola pot ser saludable i amb una alimentació variada? Hem de tenir en compte algunes coses a l’hora de preparar el menjar per endur-nos? La dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, Neus Pallarès, fa una xerrada aquest dimecres 2 de novembre per a tota la població on us parlarà de la importància de l’alimentació a la carmanyola i a la vida.

Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre
Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre
oct. 27

RECEPTARI DE LA RÀDIO — Dip d’ametlla i anacards

Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, un plat per a compartir a taula una nit com la de la Castanyada o per picar qualsevol dia. Aprenem a cuinar aquest dip d’ametlla i anacards.

Dip d'ametlla i anacards
Dip d’ametlla i anacards
oct. 26

FIL DIRECTE amb Antonio Álvarez, alcalde de Corbera d’Ebre

Al Fil Directe d’aquesta setmana hem conversat amb Antonio Álvarez, alcalde de Corbera d’Ebre. Ens explica el projecte que s’ha de dur a terme al Poble Vell de Corbera d’Ebre, les actuacions que s’han fet al poble i la tragèdia de l’incendi del mes de juny.

Antonio Álvarez, alcalde de Corbera d'Ebre
IMATGE D’ARXIU: Antonio Álvarez, alcalde de Corbera d’Ebre