Avui què cuinem? producte del territori amb Eugeni Piñol (9-3-17)

AVUI QUÈ CUINEM? Què seria de la cuina sense els plats tradicionals? Les nostres cuineres, la Magda i l’Agustina en saben molt de cuina tradicional.  I avui ens ha acompanyat l’Eugeni Piñol, el xef de l’Hostal Gastronòmic la Creu de Móra … Continue reading

La UGT demana a l’ICS que obligui l’Ajuntament de Reus a invertir a Móra d’Ebre

La UGT exigeix a l’Institut Català de la Salut que obligui l’Ajuntament de Reus a fer noves inversions a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. El sindicat adverteix que l’any 2018 acaba la concessió de la gestió del centre a GECOHSA, … Continue reading

L’Ajuntament de Tivissa ofereix assessorament sobre el consum energètic als veïns

L’Ajuntament de Tivissa posarà en marxa a partir de la setmana vinent el nou servei d’atenció als veïns perquè puguin resoldre tots els seus dubtes sobre el consum d’electricitat i gas. Una consultora externa farà un estudi personalitzat i gratuït … Continue reading

El correfoc i la dansa de Tivissa, reconegudes com a festes d’interès comarcal

El correfoc i la tradicional dansada de Tivissa han estat reconegudes com a festes d’interès comarcal. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar aquesta distinció en l’última sessió plenària per unanimitat. La dansa de Tivissa ha estat recuperada … Continue reading

La Ribera d’Ebre promou la floració com a actiu turístic

La Ribera d’Ebre promou el turisme al voltant de la floració dels arbres fruiters. Fins el proper mes d’abril, des del Consell Comarcal s’està impulsant una campanya a les xarxes per tal de posar en valor la bellesa dels paisatges … Continue reading

Informatiu HORA 14 (8-3-17)

HORA 14. De dilluns a divendres a les 13.50h t’apropem a l’actualitat de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. Amb Adriana Monclús i Andreu Prunera. HORA_14_8-3-17