La Terra Alta posarà en marxa la nova deixalleria comarcal aquest 2018

Gandesa acollirà la deixalleria comarcal de la Terra Alta, que hauria d’entrar en funcionament durant aquest 2018. L’Agència de Residus de Catalunya ha concedit una subvenció de 212.000 euros al Consell Comarcal de la Terra Alta, i en les properes … Continue reading

AnimaNaturalis identifica un veí de la Terra Alta que hauria ofegat fins la mort un porc senglar

L’associació animalista AnimaNaturalis ha identificat aquest dimarts un home, veí de la Terra Alta, que pressumptament s’hauria gravat en video mentre apallissava i ofegava fins la mort un petit porc senglar al canal de Pinyana. La Guàrdia Civil havia difós … Continue reading

La casa de Sant Enric d’Ossó, un pol d’atracció de visitants a Vinebre

La casa natal de Sant Enric d’Ossó, el fundador l’ordre de les teresianes, s’ha convertit en un pol d’atracció de visitants. Cada cap de setmana, s’ofereixen, a més, visites guiades per conèixer la vida del Sant i la seua estada … Continue reading

Informatiu HORA 14 (23-1-18)

HORA 14. A les 13.50h de dilluns a divendres t’expliquem què passa a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. Amb Adriana Monclús i Andreu Prunera. HORA_14_23-1-18

Entrevista Gerard Mercadé – Miscel·lània 27 del CERE (23-1-18)

HORA MÓRA D’EBRE. Amb Gerard Mercadé, cap de publicacions del CERE, hem conegut els continguts que hi trobarem al nº 27 de la Miscel·lània del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre que es dedica a Benissanet i que inclou un … Continue reading

Entrevista Gemma Carim – festa St. Enric d’Ossó (23-1-18)

HORA MÓRA D’EBRE. L’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ens ha visitat al programa d’avui per parlar-nos de les festes de Sant Enric d’Ossó que celebra el municipi aquest cap de setmana. ENTREVISTA GEMMA CARIM 23-1-18 ST ENRIC VINEBRE

Tapa Porca Sota de Copes amb Lluís Sánchez (23-1-18)

RUTA DE LA TAPA PORCA. Fins al 28 de gener pots gaudir de la ruta de la tapa porca a Móra d’Ebre, nosaltres avui hem fet aturada al Sota de Copes, on el Lluís ens ha presentat les dos tapes … Continue reading