HORA MÓRA D’EBRE. Una quinzena de restaurants de la Terra Alta celebren fins al 10 d’abril les Jornades Gastronòmiques del corder amb menús on aquest ingredient pasturat a la comarca és el…
EL MARCADOR. Francesc Granell ens porta els resultats de la jornada esportiva d’aquest cap de setmana en un nou marcador on repassem el pitxixi acompanyats de Grau Bladé Agroquímics.
DÍGIT CULTURA DIGITAL. Al programa del mes de març amb l’Albert Pujol et portem una nova edició centrada en la cultura digital. Avui acompanyats de Anton Ferret parlem de llums i ombres…
HORA MÓRA D’EBRE. Laia Beltran i Borja Duñó van presentar el dissabte 19 de març a l’espai literari de Bassa la Papereria el seu llibre “Un paradís com el nostre” publicat per…
EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Gaudim d’un nou dijous de cuina amb la companyia d’Olga Casanova de la Cuina de l’Olga que aquesta setmana ens porta una recepta tradicional de la seua…
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li contingut relacionat amb les seves preferències, generat a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació. política de cookies, clica l'enllaç per més informació.plugin cookies