HORA MÓRA D’EBRE. La Torre de l’Espanyol ha encetat avui els actes de la seua festa major en honor a Sant Antoni, i al programa d’avui ens ha acompanyat el seu alcalde, en Joan Juncà per parlar-ne.
Tapa Porca Bar Braseria Turú (14-1-16)
RUTA TAPA PORCA. Del 14 al 31 de gener Móra d’Ebre celebra la ruta de la tapa porca. Avui hem fet aturada al Bar Braseria Turú per conèixer la Tosca Cruixent, una tosca de filet d eporc amb cruixent de pernil ibèric i mesclum de cebes, acompanyat de salsa de foie. La podreu provar de dilluns a divendres a partir de les 20h i el dissabte durant tot el dia. N’hem parlat amb l’Helena i la Maria.
Cuina Sana – Verdures (14-1-16)
CUINA SANA. Al nostre programa de cuina avui hem parlat i cuinat verdures per depurar el cos després dels excessos de Nadall. Amb el Dr. Oscar Ros, la nutricionista Valeria Iglesias i les cuineres, la Magda i l’Agustina que ens han preparat crema de carabassa i pastís d’albergínia.
Tapa Porca Noisette (14-1-16)
RUTA TAPA PORCA. Del 14 al 31 de gener Móra d’Ebre celebra la ruta de la tapa porca. Al programa d’avui hem volgut conèixer la proposta que ens fan a Cafè Noisette, la Botifarra al Caramel, una crep de botifarra d’arròs amb ceba caramelitzada que podràs provar de dilluns a diumenge durant tot el dia. Ens ho ha explicat la Neus Corominas.
Informatiu HORA 14 (13-1-16)
Fil Directe Antonio Suárez (13-1-16)
FIL DIRECTE. Al programa d’aquesta setmana hem conversat amb l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez.
Tapa Porca Liberty (13-1-16)
RUTA TAPA PORCA. Del 14 al 31 de gener Móra d’Ebre celebra la ruta de la Tapa Porca. Nosaltres volem conèixer les diferents tapes que han preparat i hem fet parada al Liberty on en Josep Maria Barceló ens ha presentat la Flor d’Iibèrics.