Tornen les rebaixes a la zona blava de Móra d’Ebre.

Amb les rebaixes tornen els descomptes del 50% a la zona blava de Móra d’Ebre. Des del passat divendres aparcar durant una hora en les diferents places de la zona blava costa 30 cèntims d’euro.

L’Ajuntament de Móra d’Ebre torna a aplicar un cop més els descomptes en el temps d’aparcament a la zona blava coincidint en l’època de rebaixes. D’aquesta manera des del passat divendres aparcar en una de les cent places d’aparcament de la zona blava de la població durant una hora costa 30 cèntims. El temps màxim d’aparcament continua sent de dos hores, que durant la campanya de rebaixes costarà 60 cèntims d’euro. Tot plegat per ajudar al comerç local, Joan Piñol és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 10-1-14 ZONA BLAVA REBAIXES

Aquesta no és l’única campanya que el consistori municipal realitza en aquest tipus d’aparcament, de fet fins la setmana passada estava en vigor una campanya amb la que amb un euro es podia aparcar durant dos hores.

zona blava

Comments are closed.