Móra la Nova millora la xarxa de sanejament i aigües pluvials.

L’Alberg el Mas de la Coixa de Móra la Nova es connecta a la xarxa de sanejament municipal. Es tracta de la primera actuació del Projecte de millora de la xarxa de sanejament i aigües pluvials municipals.

Unes obres que han requerit d’una inversió per part del consistori municipal d’11.500 euros i que han consistit en la instal·lació d’una bomba trituradora que impulsa les aigües residuals fins a la xarxa municipal a través de 250 metres d’una nova canonada.

Es tracta de la primera actuació que contempla el projecte de millora de la xarxa de sanejament i aigües pluvials municipals que també preveu el canvi del clavegueram d’una part del carrer Major així com la conducció de les aigües pluvials de la Plaça Pau Casals al desguàs de pluvials del carrer Major.

clavegueram Mas Coixa gener 2014

Comments are closed.