En marxa el servei de rehabilitació a Tivissa

El Servei de Rehabilitació del Centre de dia de Tivissa ja és tota una realitat. 5 usuaris van estrenar ahir aquest nou equipament que permetrà descongestionar l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Des que aquest hivern Tivissa inaugurés el seu Centre de dia per a la gent gran, el consistori municipal ha lluitat per tal que des dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre es donés el vist-i-plau per tal que el seu gimnàs de rehabilitació es convertís en un servei comarcal. Una idea que finalment ahir es va materialitzar amb els 5 primers malalts que van fer us d’aquest servei.

D’aquesta manera el que es busca és ajudar a descongestionar l’Hospital de Móra d’Ebre. En un principi l’equipament acollirà els veïns de Tivissa, la Serra i Darmós que hi siguin derivats; tot i que des del Consistori Municipal es mostren oberts a acollir a d’altres persones de la Ribera d’Ebre que ho necessitin. Jordi Jardí és l’alcalde de Tivissa.

JORDI JARDI 9-9 EN MARXA REHABILITACIO TIVISSA MP3

Una diplomada en fisioteràpia serà l’encarregada de prestar aquest servei una hora al dia de dilluns a divendres. Tot i que serà l’Hospital de Móra d’Ebre qui coordini i hi derivi els pacients.

DSC_0486 DSC_0487 DSC_0483 DSC_0485

Comments are closed.