Nou tractament contra la mosca negra.

Nou tractament contra la mosca negra. El CODE durà a terme aquest matí el segon tractament de l’any en contra d’aquest molest insecte i ho farà en els 7 punts habituals del riu Ebre.

Els tècnics del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià, el CODE, tornaran a abocar avui al riu Ebre el producte biològic BTI per combatre la mosca negra. Per fer-ho tornaran a utilitzar una barcassa i no l’helicòpter, com es feia anteriorment. Aquest és el segon tractament que es realitza aquest any en contra de la mosca negra al tram català de l’Ebre, el primer es va fer al mes de juliol, ja que l’elevat cabal del riu durant els mesos d’hivern ho havia impedit.

Un tractament que s’aplicarà en els 7 punts habituals del riu d’es d’Ascó i fins a Tortosa.  L’inici estava previst a 2/4 de 8 del matí.

Comments are closed.