25 Nit Literària d’Ascó

Ascó va celebrar el passat dissabte la seva 25 ena Nit Literària, on es van donar a conèixer els noms dels diferents guanyadors dels certàmens literaris. Com el Premi Literari Vila d’Ascó que va recaure per Anna Oliveras amb la obra “Personatges”. O el Premi de Poesia Joan Perucho, per a Antoni Espí, sota el títol “Entre el grum i la morca”.

Ascó es va convertir el passat dissabte en l’epicentre de la cultura catalana en una Nit Literària que enguany complia 25 anys.

L’obra “Personatges” de la jove escriptora de Centelles, Anna Oliveras, es va endur el guardó principal de la nit. El Premi Vila d’Ascó 2013. Oliveras es mostrava molt contenta de rebre un premi com aquest.

OLIVERAS 13-5 UN HONOR

“Personatges”, es un conjunt de narracions amb histories diferents però relacionades entre elles.

D’altra banda, el poema “Entre el grum i la morca” del poeta de Xàtiva, Antoni Espí, va endur-se la 8ena edició del Premi de Poesia Joan Perucho.

Durant el transcurs de la vetllada també es va fer lliurament dels premis del 23è Certamen de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi, que van recaure en Àngels Aubanell i Ivet Pubill, i també del 25è Concurs de Fotografia Vila d’Ascó.

Paral·lelament, l’alcalde d’Ascó, Rafel Vidal, lloava a través dels micròfons de Ràdio Móra d’Ebre el fet d’assolir 25 anys, tot i la crisis econòmica que viu el país.

VIDAL 13-5 SENTIT DE PAIS

Una nit literària que també va servir per a homenatjar els diferents regidors i regidores de cultura que han fet possible aquest quart de segle del certamen, que una vegada més, ha confirmat la seva consolidació. Mostra d’això en són els 39 treballs presentats en el Premi de Poesia i els 21 en el cas del Premi Literari.

Pastis 25 anys sopar literari Ascó 11-5-2013

Comments are closed.