Francesc Homs: “tenir tots els fronts oberts pot ser una oportunitat”

Francesc Homs va voler donar un missatge d’esperança per a Catalunya en la conferencia que va pronunciar aquest divendres a Móra d’Ebre. Remarcant que tenir tots els fronts oberts es pot convertir en una oportunitat.

Móra d’Ebre va acollir aquest divendres a la nit la primera conferència a la Ribera d’Ebre que organitza Convergència Democràtica de Catalunya sobre “Què està passant a Catalunya?”. Per fer-ho va contar amb el portanveu del govern de la Generalitat Francesc Homs qui va donar la visió del partit sobre què està passant a Catalunya en la plana social, política i sobiranista. En aquest sentit Homs va donar un missatge d’esperança per al territori remarcant que tenir tots els fronts oberts es pot convertir en una oportunitat:

FRANCESC HOMS 10-5 FRONTS OBERTS XERRADA

Una conferència que va atreure a diferents curiosos de la capital de la Ribera d’Ebre i també de la comarca, que gairebé van omplir la sala de la Democràcia. Aquesta xerrada, com dèiem, ha estat la primera que es faci a la Ribera d’Ebre, però no serà la última, properament Riba-roja d’Ebre i Flix també acolliran aquest acte amb invitats com Carles Campuzano i Jordi Turull.

SAMSUNG

Comments are closed.