ENTREVISTA amb Júlia, Clara i Josep Maria del Centre Ocupacional del Jeroni de Moragas, i Tere Moreno, directora tècnica — Dia Mundial de la síndrome de Down

Avui, 21 de març, se celebra el dia Mundial de la síndrome de Down. Un dia proclamat per l’ONU l’any 2011, amb l’objectiu de fomentar l’autonomia i la participació activa en la comunitat per part de les persones amb síndrome de Down, i que aquestes puguin exercir tots els seus drets humans i llibertats fonamentals en igualtat de condicions amb les altres persones. També vol ressaltar la importància de la seva autonomia i independència individual, en particular la llibertat de prendre les seves pròpies decisions. Per poder aportar el nostre particular granet de sorra des d’aquí i fer-ho més visible, estan aquí amb nosaltres la Clara, la Júlia i el Josep Maria, del centre ocupacional, i acompanyats per la Tere Moreno, la directora tècnica, del Jeroni de Moragas, d’aquí Móra d’Ebre.

Júlia, Clara i Josep Maria (baix) i Tere Moreno — Dia Mundial de la Síndrome de Down
Júlia, Clara i Josep Maria (baix) i Tere Moreno — Dia Mundial de la Síndrome de Down

Comments are closed.