Joan Piñol deixarà l’alcaldia de Móra d’Ebre aquest divendres

Joan Piñol deixarà de ser alcalde de Móra d’Ebre aquest divendres. Segons pot avançar aquest emissora, Piñol convocarà demà un ple extraordinari per fer oficial la seva renúncia al capdavant de l’Ajuntament per motius personals.

Joan Piñol ha estat al capdavant del consistori morenc des de 2011, amb les sigles de Convergència i Unió (CiU) i de Junts per Móra d’Ebre, sempre amb majoria absoluta. Abans, havia estat cap de l’oposició (2007-2011) i també va ser regidor a l’equip de govern entre 1995 i 2003.

A un any de les properes eleccions municipals, està previst que Rubén Biarnés, actual regidor de comerç, turisme i promoció econòmica de Móra d’Ebre, prengui el relleu com a nou alcalde.

ANDREU PRUNERA

One thought on “Joan Piñol deixarà l’alcaldia de Móra d’Ebre aquest divendres

  1. Pingback: Piñol deixa l’alcaldia de Móra d’Ebre – Marfanta