ERC guanya a la demarcació de Tarragona i conserva els cinc diputats

Esquerra Republicana s’imposa com la primera força a la demarcació de Tarragona amb un 24,5% dels vots i conserva els 5 escons.

ERC ha guanyat les eleccions al Parlament de Catalunya a les Terres de l’Ebre. A diferència de l’any 2017, els republicans han guanyat a les quatre comarques de l’Ebre amb un 33% dels vots. La segona força ha estat Junts Per Catalunya que ha refermat el seu comrpomís amb l’independentisme.

El PSC ha recuperat terreny perdut i s’ha situat com a segona força política de la província, doblant el nombre de diputats. Els bons resultats s’han viscut amb una satisfacció continguda. La CUP a les Terres de l’Ebre ha fet un balanç agredolç dels resultats electorals i En Comú Podem valoren positivament haver consolidat els resultats respecte les últimes eleccions. Els comuns mantente l’escó a la demarcació que ocuparà l’ebrenc Jordi Jordan.

Ciutadans, que havia estat la força més votada en les eleccions del 2017, ha perdut més de cent mil vots i es queda amb només 1 dels 5 diputats que tenia. Les cares més tristes de la nit, però, es van viure a la seu del PDeCAT a Tortosa on el número 2 de la llista i alcalde de Gandesa, Carles Luz, va reconèixer que no s’esperaven quedar-se fora del Parlament.

RÀDIO EBRE – RÀDIO MÓRA D’EBRE

Comments are closed.