El PSC reclama el pla d’inversions a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

El Partit Socialista pressionarà al govern de la Generalitat perquè tiri endavant el pla d’inversions a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i acceleri la formació de l’empresa pública que s’ha d’encarregar de la gestió del centre.

Els socialistes presentaran una moció al Parlament i també als Ajuntaments i Consells Comarcals del territori perquè la Generalitat tiri endavant el pla d’inversions que demanen els treballadors per l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Des del PSC critiquen també que la nova empresa que s’ha de fer càrrec de la gestió de l’Hospital havia d’estar constituïda al mes d’abril, i gairebé al mes de novembre… no hi ha notícies de quan estarà operativa.

El diputat tarragoní Carles Castillo es va reunir el passat divendres amb el comité d’empresa de l’Hospital. I va exigir a la Generalitat que compleixi amb el pla d’inversions de dos milions d’euros que reclamen des del centre perquè el servei sanitari sigui sent digne a la Ribera d’Ebre.

I la portaveu dels Partit Socialsita al Parlament, Eva Granados, va visitar aquest cap de setmana la fira de Móra la Nova, des d’on va destacar la vessant de la Ribera d’Ebre per generar riquesa a través d’un esdeveniment de referencia al sud de Catalunya.

ANDREU PRUNERA

CRO 29-10-18 psc inversions hospital

Comments are closed.