Les asconenques Sònia Franquet i Judith Sans s’estrenen demà als Jocs del Mediterrani

I en aquests Jocs del Mediterrani hi haurà quatre esportistes ebrencs. Dos nois i dos noies, i les dones noies són… d’Ascó. La tiradora Sòni Franquet i la jugadora d’handbol Judith Sans s’estrenen a les competicions demà dissabte.

Sònia Franquet tirarà al pavelló de Sant Salvadó, mentre que Judith Sans s’estrenarà en el partit contra Eslovènia també dissabte, al pavelló del Vendrell, tot i que la fase final es disputarà a Tarragona.

Sònia Franquet començarà a competir a les 9 del matí en les fases classificatòries, i la final es disputarà a partir de la una. Franquet és una de les preferides a aconseguir medalla i, de fet, ja es va endur l’or als Jocs Mediterranis de Pescara, al 2009.

La selecció d’handbol femení, amb Judith Sans, s’estrena demà a les sis de la tarda. El següent partit será diumenge a les 8 de la tarda contra Grècia, i dilluns s’enfrontaran a Portugal també a les 8. Dimarts s’enfrontaran a Itàlia en l’últim partit abans de la fase final.

Amb només 1500 habitants, Ascó tindrà doncs dos representants als Jocs del Mediterrani i atenció perquè també podrien estar als Jocs de Tòquio 2020.

ANDREU PRUNERA

CRO 22-06-18 asconenques

Comments are closed.