Queixes al Parlament europeu per la politizació del Pla de Conca

El president de la comissió d’eurodiputats que a principis d’aquest mes va visitar el Delta de l’Ebre s’ha queixat davant el Parlament Europeu de l’excessiva politització que, al seu parer, estan fent alguns polítics del pla hidrològic de la conca de l’Ebre i de la seua afectació al Delta.

RÀDIO EBRE

CRO 24-02-16 queixes parlament phce

El president de la delegació d'eurodiputats, l'eslovac Pál Csáky, passeja amb un membre de la PDE prop d'un cartell del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Imatge del 8 de febrer de 2016. (horitzontal)

El president de la delegació d’eurodiputats, l’eslovac Pál Csáky, passeja amb un membre de la PDE prop d’un cartell del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Imatge del 8 de febrer de 2016. ACN(horitzontal)

Comments are closed.