Ja hi ha calendari per a la propera temporada 2014/15 des de la Primera fins a la Tercera Catalana de futbol. La pilota començarà a rodar el 6 i 7 de setembre

La Federació Catalana de Fútbol va fer públic el passat divendres els nous calendaris per a la temporada 2014/2015 a la Primera, Segona i Tercera Catalana. On la pilota començarà a rodar de manera oficial el cap de setmana del 6 i 7 de setembre.

Pel que fa a la Primera Catalana, enguany la categoria quedarà marcada per la participació dels equips ebrencs de la Rapitenca i l’Amposta. Els de Sant Carles de la Rapita s’estrenaran a casa contra el Morell, mentre que l’Amposta ho farà a Vilanova i la Geltrú. Els del Monstià, amb homes del territori com Joan Barrufet i Marc Vernet, intentaran fer una temporada competitiva en l’any del centenari dels blanc i negres.

Els enfrontaments directes entre els dos equips han quedat assignats per a la quarta jornada de lliga, amb l’Amposta com a local. Mentre que a la jornada 21, es disputarà el derbi a la Devesa.

En quant a la Segona Catalana el Gandesa es tornarà a vestir de curt de manera oficial en el seu debut a casa contra La Cava. On a més a més, serà l’estrena de Rafel Navarro com a nou entrenador del conjunt del a Terra Alta.

I pel que fa a la Tercera Catalana la primera jornada ens depara grans enfrontaments amb els equips de la Terra Alta com a protagonistes amb els derbis entre l’Horta de Sant Joan i el Batea i el Corbera d’Ebre-Pinell. A més a més, el Ginestar debutarà en el seu retorn a la categoria al camp del Flix, i el Móra la Nova s’estrenarà a casa contra el Sant Jaume d’Enveja.

Una lliga on enguany no hi será l’Olímpic de Móra d’Ebre ni tampoc el Vilalba després del descens de la temporada passada. Ambdós equips hauran d’esperar fins al 25 d’agost, moment en que sortirà publicat el calendari de Quarta Catalana.

I d’altra banda, la setmana passada també van sortir publicats els aparellaments de la primera ronda de la Copa Catalunya, que enguany es divideix en dos modalitats. L’amateur, amb els campions de territorial, i l’absoluta, amb els equips de Segona B i Tercera. Posteriorment entraran en aquesta modalitat els equips de Primera i Segona Divisió. En aquest cas, l’Ascó ha quedat emparellat amb el Lleida Esportiu en la primera ronda. El partit es disputarà el dia 3 d’agost al Municipal d’Ascó.

Comments are closed.