El nou pla d’ocupació del Priorat contractarà 5 aturats de llarga durada.

El Consell Comarcal del Priorat contractarà 5 aturats de llarga durada mitjançant el conveni per al pla de foment de l’ocupació per aquest 2014 que ha signat amb la Diputació de Tarragona.

D’aquesta manera es preveu que el Consell Comarcal del Priorat contracte cinc aturats de llarga durada, que durant un període de sis mesos realitzaran treballs de condicionament d’entorns naturals i urbans de la comarca. L’ens comarcal posarà aquesta brigada de treball al servei dels municipis per tal que realitzin les actuacions que aquests considerin oportunes. De fet el consell ja ha començat a recollir les necessitats dels ajuntaments per tal d’establir un calendari d’actuacions. Joan Carles Garcia és el president del Consell Comarcal del Priorat:

JOAN CARLES GARCIA 21-2-14 PLA OCUPACIO 2014

Tot plegat es fruit de la signatura d’un conveni que es va signar el passat divendres amb la Diputació de Tarragona. El mateix dia també es va signar el conveni marc de col·laboració i coordinació per tal d’optimitzar la prestació de serveis municipals i evitar la duplicitat.

 

Comments are closed.