Vilalba dels Arcs es prepara per la 19ena edició de La Passió.

La dinovena edició de “La passió de Vilalba dels Arcs” contarà amb la participació de l’orfeó de Gandesa i les colles de grallers de Batea i Horta de Sant Joan per tal de donar-li a l’esdeveniment una dimensió comarcal.

La Passió de Vilalba dels Arcs és l’única representació de la passió de Catalunya que es fa a l’aire lliure, es tracta de l’esdeveniment cultural per excel·lència de la Terra Alta que atreu a la població a curiosos d’arreu del territori durant la Setmana Santa. Aquest any la Passió de Vilalba compleix 19 anys i ho fa dedicada al poble ras, a la gent del carrer, a tots aquells que lluiten dia a dia per aconseguir un món més just, igualitari i lliure. El passat cap de setmana es va presentar el nou cartell per aquest any, que inclou l’eslògan “Del poble, en lo poble i per al poble”.

La passió tindrà dos representacions, la nocturna del dijous Sant, 17 d’abril, i la del Dissabte Sant a la tarda. Aquest any s’ha volgut donar una dimensió comarcal a l’esdeveniment i acompanyaran a la representació l’Orfeó de Gandesa i les colles de grallers de Batea i Horta de Sant Joan.

DSC_0070 DSC_0027

Comments are closed.