Neix un nou partit polític català, el Catalunya Més.

Neix Catalunya Més, un nou partit polític amb una ideologia que aposta per l’eficiència i el respecte.

Al capdavant d’aquest nou projecte polític s’hi troba l’Andreu Bartolomé de Siurana, qui juntament amb la seua parella, la Maria, van posar en marxa fa cosa de dos anys el moviment “Diem prou”, mitjançant el que s’apostava per pagar els impostos a la Hisenda Catalana.

Ara han volgut anar més enllà amb la creació d’un nou partit polític, el “Catalunya Més”.  Format per professionals catalans amb una ideologia que, diuen, no és de dretes ni d’esquerres, es basa en l’eficiència i el respecte. Andreu Bartolomé és el gestor del Projecte, i ahir ens visitava a l’HORA L d’aquesta emissora:

ANDREU BARTOLOME 17-12 CREACIÓ CATALUNYA MÉS

Catalunya Més aposta pel foment de la participació ciutadana i el debat públic, la transparència en l’administració, i la lluita per restablir les polítiques socials. Bartolomé es mostra convençut que a la tardor del proper 2014 hi haurà eleccions anticipades a Catalunya, i creu que és necessari que hi hagi un partit que aporti propostes que impliquin un canvi:

ANDREU BARTOLOME 17-12 ELECCIONS ANTICIPADES 2014.

La campanya de presentació d’aquest nou partit començarà avui a Garcia, amb l’objectiu de recórrer primer les Terres de l’Ebre.

DSC_1171

 

Comments are closed.