Campanya de distribució d’aliments frescos a la Terra Alta.

El Consell Comarcal de la Terra Alta endega una nova campanya per tal que aquelles famílies amb recursos econòmics insuficients portin una alimentació equilibrada. Ho ha fet posant en marxa la distribució d’aliments frescos juntament amb Càritas.

La situació econòmica actual no ha fet més que evidenciar que cada cop són més les famílies que no tenen feina, i per tant que no disposen de recursos econòmics per tal de portar una bona alimentació, o simplement en alguns casos per tenir alguna cosa amb la que alimentar-se. Amb l’objectiu de posar fi a aquesta situació els serveis socials del consell comarcal de la Terra Alta estan treballant, juntament amb Càritas, en una campanya de distribució d’aliments frescos, amb la que es busca complementar el repartiment d’aliments provinents del Pla de la Unió Europea. Carles Luz és el president del Consell Comarcal de la Terra Alta:

CARLES LUZ 1-10 ALIMENTS FRESCOS

D’aquesta manera es reparteix també a les famílies més necessitades de la comarca aliments frescos com són: verdura, fruita, carn, peix i làctics. Una distribució que es realitza en funció dels controls i les demandes que reben els serveis socials.

Comments are closed.