Taller d’innovació i emprenedoria a Móra d’Ebre.

L’ajuntament de Móra d’Ebre fomenta l’emprenedoria a través de l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili, i organitza un taller gratuït sobre innovació i emprenedoria.

El Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili – Antena del Coneixement de Móra d’Ebre organitza uns tallers d’emprenedoria a la població de la Ribera d’Ebre per tal de donar suport a totes aquelles persones que volen obrir un negoci o bé millorar el que ja tenen. Rosa Descarrega és representant de l’Antena del Coneixement de la URV a Móra d’Ebre:

ROSA DESCARREGA 23-9 TALLER EMPRENEDORIA

El curs s’impartirà durant el proper mes d’octubre estructurat en tres sessions de 4 hores cadascuna. D’aquesta manera l’assistent adquirirà nocions sobre la innovació i l’entorn en l’empresa, la creació d’empreses i també sobre els plans d’empresa i els projectes d’innovació. Uns tallers que seran impartits per personal docent de la Universitat Rovira i Virgili.

Comments are closed.