Artur Mas fa una crida a la unitat política en la seua visita a Riba-roja i Flix

El President de la Generalitat, Artur Mas, va visitar el passat divendres els pobles afectats per l’ERO d’ERCROS: Flix i Riba-roja d’Ebre. Una visita que va aprofitar per fer una crida a la unitat política, i en la que l’alcalde de Riba-roja li va demanar que des de la Generalitat es posi fi a la situació d’aïllament del poble i que connecti amb la carretera el pont que havia d’unir les dos vores del riu.

Artur Mas va visitar el passat divendres Flix i Riba-roja d’Ebre per primer cop com a president de la Generalitat. Una visita que el batlle de Riba-roja, Antonio Suàrez, va aprofitar per traslladar al cap de l’executiu català la preocupació de la vila pel que fa a la manca de connexió del pont que havia d’unir les dos vores del riu, i que es troba en estat d’inutilitat des que s’inaugurés l’any 1997.

ANTONIO SUAREZ 9-8 PONT

D’altra banda el cap de l’executiu català va voler aprofitar la visita  a Flix per tal de fer una crida a la unitat política. Artur Mas va posar com a exemple al municipi de la Ribera d’Ebre, on va dir que tot i les adversitats s’ha creat un govern d’unitat que ha sabut prioritzar els interessos generals als polítics. Un exemple que segons Mas s’hauria d’aplicar a Catalunya:

ARTUR MAS 9-8 UNITAT POLITICA FLIX

El president de la Generalitat va voler remarcar com Flix és un exemple de coses antagòniques que funcionen ja que demostra que és possible combinar una fàbrica química, com és ERCROS, amb un gran espai natural com la Reserva Natural de Sebes.

IMATGE - ARXIU AJUNTAMENT FLIX

IMATGE – ARXIU AJUNTAMENT FLIX

Comments are closed.