Móra d’Ebre i Móra la Nova s’uniran avui per la independència

Móra d’Ebre i Móra la Nova s’uniran avui per fer una Cadena Humana per la Independència. L’acte pretén ser un assaig de la Via Catalana per la independència: una cadena humana que recorrerà el Principat de nord a sud, i que tindrà lloc el proper 11 de setembre, amb motiu de la festa nacional de Catalunya.

Avui, a les 8 del vespre, Móra d’Ebre i Móra la Nova quedaran unides per una Cadena Humana sobre el pont que uneix les dos Móres. L’acte, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, pretén escenificar el suport del territori al procés cap a la independència impulsat arreu de Catalunya.

A més, també servirà d’assaig de cara a la Via Catalana per la Independència: una cadena humana que recorrerà el Principat de nord a sud, i que tindrà lloc el proper 11 de setembre amb motiu de la festa nacional de Catalunya. Marta Messeguer, coordinadora de l’Assemblea de Móra la Nova per la Independència, ens ha explicat l’origen i finalitat d’aquesta cadena humana sobre el riu Ebre.

MARTA MESSEGUER 25-7 CADENA HUMANAmp3

D’altra banda, aquest estiu hi ha programats nombrosos actes al nostre territori que persegueixen el mateix objectiu. Aquest és el cas de la primera diada independentista a la Terra Alta, que tindrà lloc aquest dissabte a La Fatarella; la baixada per l’Ebre amb caiak sota el nom “omplim el riu d’estelades”, que tindrà lloc a Móra d’Ebre el 4 d’agost; l’acte d’encesa de dos mil espelmes, el 5 d’agost a Móra la Nova; o l’encesa d’una estelada durant el sopar popular de festes Majors de Móra d’Ebre el dia 20 d’agost, i que comptarà amb la presència de l’actor i humorista Toni Albà.

Comments are closed.