5 persones es beneficies del pla d’ocupació de la Diputació al Priorat

Els treballadors del pla d’ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona al Priorat inicien les tasques de millora en entorns naturals de la comarca. Durant els propers 6 mesos realitzaran tasques de condicionament de senders turístics de la xarxa de camins del Priorat.

5 treballadors que a partir d’avui i durant els propers 6 mesos realitzaran tasques de millora en entorns naturals de la comarca. Tots ells cobreixen les places d’un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona al Priorat destinat a aturats de llarga durada. Precisament avui comencen amb les tasques de neteja i condicionament d’un sender entre Marçà i Capçanes que pertany  a la xarxa de camins del Priorat.

D’aquesta manera durant els propers 4 mesos aquests 5 treballadors procediran amb el condicionament de senders turístics i també netejaran les lleres del Siurana. Mentre que els dos últims mesos del pla d’ocupació s’encarregaran d’un projecte de construcció d’infraestructures de prevenció d’incendis forestals, que ha presentat el Parc Natural de la Serra de Montsant.

Comments are closed.