Concurs de dibuix escolar pels 25 anys de l’Hospital de Móra

Èxit de participació en el concurs de dibuix escolar organitzat per l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre en motiu del seu 25è aniversari, que ha contat amb la participació de fins a 414 dibuixos fets pels nens de les escoles del territori.

L’hospital Comarcal de Móra d’Ebre continua organitzant les activitats en motiu de la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari i ha lliurat els premis del concurs de dibuix escolar. Un concurs al que s’hi han presentat 131 dibuixos d’alumnes d’ensenyament infantil i 283 de primària.

Tot i l’alta participació tant sols sis nens i nenes han estat premiats. En la categoria infantil Satya Valcic de Rasquera es va fer amb el primer premi, mentre que Agnès Grau i Lourdes Bargalló, d’Ascó, han aconseguit el segon i el tercer. Pel que fa a la categoria de primària, Sara Burgueño i Marina Escoda, de l’escola Santa Teresa de Móra d’Ebre han guanyat el primer i el segon premi, mentre que Núria Pallejà, del Lluis Viñas s’ha fet amb el tercer. Tots ells s’enduen un lot de material escolar.

Els més de 400 dibuixos es troben exposats al vestíbul de l’Hospital de Móra d’Ebre.

Concurs pintura 25 anys Hospital Móra 2013 Concurs pintura 25 anys juny 2013

Comments are closed.