Votació del nou conveni de la XHUP a l’hospital de Móra d’Ebre

Els professionals de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre estan citats avui a les urnes, per tal de decidir el futur del nou conveni de la XHUP, la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública.

Precisament ahir va tenir lloc una nova assemblea a l’Hospital de Móra d’Ebre, aquest cop convocada conjuntament pels sindicats Metges de Catalunya, SATSE (Sindicat d’Infermeria) i USAE (Sindicat d’Auxiliars). Tots ells lamenten que tot i que no es oficial, els consta que la patronal i els sindicats majoritaris, CCOO i UGT han signat un preacort del conveni de la XHUP, que recordem té com a data de caducitat el proper 7 de juliol. Ara els toca decidir als treballadors dels diferents centres de la xarxa si accepten el nou conveni, que entre d’altres coses contempla una retallada del sou del 5%, o no l’accepten. El personal de l’Hospital de Móra d’Ebre podrà expressar la seva opinió durant el dia d’avui, des de les 11 fins les 5 de la tarda.

Tot i la votació el que els membres dels diferents sindicats del centre de Móra d’Ebre tenen clar és que el futur que els espera després d’aquesta votació és d’incertesa TOTAL.

SAMSUNG

Comments are closed.