Nova màquina escombradora per a Móra d’Ebre

L’ajuntament de Móra d’Ebre adquireix una màquina escombradora per tal de millorar la neteja dels seus carrers. Una acció que ha requerit un cost de gairebé 90 mil euros i amb la que es vol erradicar la brutícia en el algunes zones del municipi.  

D’aquesta manera l’Ajuntament de Móra d’Ebre treballa per intentar acabar amb el que ve sent un dels punts febles de la capital de la Ribera d’Ebre, la brutícia dels carrers del nucli urbà. Des de l’ens municipal s’està treballant dur per tal de resoldre aquesta problemàtica, un exemple el trobem en les noves ordenances de civisme, que castiguen especialment aquells que no tenen cura de la netedat dels carrers.

En aquesta línia el consistori municipal ha adquirit recentment una nova maquina escombradora amb la que es pretén millorar l’eficàcia de la neteja que es realitza als carrers del nucli urbà. Es tracta d’un vehicle marca HAKO que ha tingut un cost de 89.500 euros, a través d’una tramitació que es va iniciar el passat mes de gener.

MAQUINA ESCOMBRADORA MÓRA D'EBRE 14-6-2013

Comments are closed.