Èxit de la 18ena Diada de la Cirera de Miravet

La Diada de la cirera de Miravet compleix la majoria d’edat atraient l’atenció d’unes 2.500 persones que no es van voler perdre ahir diumenge aquesta festa tant consolidada a la Ribera d’Ebre i que des de fa quatre anys arriba ben acompanyada de la Fira dels Cantereres.

El segon cap de setmana de juny ja s’ha convertit en data obligada de visita a Miravet, on la seva popular Plaça de l’Arenal, a la vora de l’Ebre, s’omple de la dolçor i els colors de les cireres, en la seva diada oficial. Una festa que amb divuit anys de recorregut es troba totalment consolidada i per la que aquest any hi han passar unes 2.500 persones. Per tant èxit de visites i també èxit de participació, amb una trentena de parades en les que hi podíem trobar des de cireres i fruita dolça de l’època, fins a dolços i fins i tot licors de cirera. D’aquesta manera la diada de la cirera que va viure ahir Miravet genera un important impacte econòmic al municipi. Josep Maria Sàez és el segon tinent d’alcalde:

JOSEP M SAEZ 16-6 FESTA CIRERA MIRAVET

Una diada que des de fa quatre anys s’acompanya de la fira dels canterers, l’altre punt fort i tret característic de la població. D’aquesta manera els canterers de Miravet aprofiten la jornada per mostrat a tots els visitants el producte que s’hi fa. Josep Papasseid és canterer:

JOSEP PAPASSEID 16-6 CANTERERS MIRAVET

Al llarg de la jornada es van poder viure els populars concursos de llançament de pinyols de cirera i el concurs de coc de cirera. En aquest sentit Sàez afirmava que per properes edicions s’intentarà afegir alguna activitat més entorn els canterers, però sempre intentant conservar la essència d’aquesta festa tant dolça i tant arrelada a Miravet.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Comments are closed.