Seminaris sobre Promoció i comercialització del turisme en les TIC a la Terra Alta

La Terra Alta forma a professionals del sector turístic en promoció i comercialització d’aquests serveis mitjançats les noves tecnologies de la comunicació, per tal que aprenguin a gestionar la seva presència a Internet.

Es tracta d’un seminari sobre Promoció i comercialització de serveis turístics mitjançant les TIC organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta en el marc del projecte Treball a les 7 comarques. Unes jornades que ja es van iniciar a finals de la setmana passada i en la que hi participen fins a 18 persones vinculades empresarialment en el sector turístic de la comarca.

Tot plegat per tal de formar a aquest professionals i donar-los a conèixer quines són les millors eines per donar a conèixer els seus negocis a traves de la xarxa i com fer-ho. D’aquesta manera els seminaris s’estructuren en 4 mòduls focalitzats en aquells continguts que actualment reclamen les empreses quan decideixen apostar per la seva presència a Internet i opten per contractar un expert.

En aquest sentit l’ens comarcal de la Terra Alta té previst organitzar un proper seminari en aquest cas sobre l’atenció al públic en anglès.

 

 

Comments are closed.