Mals resultats el 4rt trimestre 2012 a les Terres de l’Ebre

Mals resultats a les Terres de l’Ebre que passen per un moment difícil. Així ho evidencia el darrer butlletí d’anàlisi de la conjuntura local del territori, on cap municipi presenta xifres positives.

La càtedra d’economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili va presentar ahir a la tarda els resultats del 4rt trimestre del 2012 del butlletí d’anàlisi de la conjuntura local de les Terres de l’Ebre. Uns resultats dolents que registren l’ajustament d’ocupació més elevat dels darrers 3 anys. Juan Antonio Duro és el director de la càtedra:

JUAN ANTONIO DURO 15-3 RESULTATS MOLT DOLENTS

Per tant un mal trimestre en el que cap municipi ha registrat índexs positius i on tots els sectors productius importants es troben en situació de declivi. Cal remarcar la davallada que ha patit el sector de la construcció i la poca empenta de l’hosteleria. Un trimestre que ha estat especialment dur amb el comerç, sobretot a Amposta, on més botiguers han tancat. Davant aquesta situació Duro remarca la necessitat de realitzar un canvi total de mentalitat:

JUAN ANTONIO DURO 15-3 CANVI CHIP

Segons Duro a les Terres de l’Ebre encara li esperen almenys dos trimestres amb la mateixa línia.

SAMSUNG

 

 

Comments are closed.