L’ACA podria perdonar el cànon d’aigua al TOPOGRAPO

L’Agència Catalana de l’Aigua podria perdonar el cànon d’aigua als municipis del Priorat que conformen la mancomunitat per a la gestió de l’aigua TOPOGRAPO. Tot quan el Consell Comarcal del Priorat estudia la possibilitat de destinar el Pla d’Obres i Serveis comarcal per solucionar la problemàtica d’aquesta xarxa d’abastament d’aigües.

El President de l’ens comarcal del Priorat, Cèsar López, es mostra optimista pel que fa a la resolució del conflicte de la mancomunitat del Topograpo, formada pels ajuntaments de Torroja del Priorat, Porrera, Gratallops i Poboleda en relació a la xarxa d’abastament d’aigües del riu Siurana. Les instal·lacions per garantir l’aigua a aquests municipis es troben en mal estat i l’Agència Catalana de l’Aigua no respon a les demandes del territori.

Aquest és un dels principals maldecaps de l’ens comarcal que està estudiant la possibilitat de destinar-hi el Pla d’Obres comarcal. D’altra banda l’ACA reclama a aquests 4 municipis el cànon de l’aigua, una aigua que no arriba. En aquest sentit López també es mostra optimista remarcant que existeix la possibilitat que l’ACA perdoni al TOPOGRAPO el cànon:

CESAR LOPEZ 19-2 CANON AIGUA

Comments are closed.