La via verda de la Terra Alta aspirant a Destí Europeu d’Excel·lència sobre Turisme accessible

La Terra Alta aposta per l’accessibilitat a la Via Verda i es presenta a la sisena edició del programa Destins Europeus d’Excel•lència sobre Turisme accessible. 

La via verda al seu pas per la Terra Alta es caracteritza per haver apostat per la seva accessibilitat a tot tipus d’usuari, independentment de la seva capacitat. En els darrers anys s’han realitzat diferents actuacions per millorar la seguretat del recorregut i el 2008 es va adaptar el tram de l’estació de Bot fins la Fontcalda per persones amb discapacitat visual. Una via que precisament disposa de senyalització braille.

Ara el Consell Comarcal de la Terra Alta vol anar més enllà i ha presentat la seva candidatura a la sisena edició del programa Destins Europeus d’Excel·lència. Carles Luz és el president comarcal:

CARLES LUZ 18-2 ACCESSIBILITAT VIA VERDA

El premi consisteix en la promoció del destí guardonat a càrrec de la Comunitat Europea, així com la seva publicitat en la cerimònia anual d’entrega de premis.

orar la seguretat del recorregut i el 2008 es va adaptar el tram de l’estació de Bot fins la Fontcalda per persones amb discapacitat visual. Una via que precisament disposa de senyalització braile.

Ara el Consell Comarcal de la Terra Alta vol anar més enllà i ha presentat la seva candidatura a la sisena edició del programa Destins Europeus d’Excel·lència. Carles Luz és el president comarcal:

 

 

Comments are closed.