EL MARCADOR. Resultats, partits i tota l’actualitat esportiva que ens ha deixat el cap de setmana.

Et convidem a conèixer la nostra terra i passejar per la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat per descobrir la història, el patrimoni, la gastronomia, la natura i tot allò que et pugui interessar de les nostres comarques.
Hem conegut la nostra terra de la mà de Mònica Sabaté, tècnica de Turisme del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que ens ha apropat els productes agroalimentaris de la comarca.
També ens parla dels Lots de Nadal: Una cinquantena de productors de la Ribera d’Ebre s’han organitzat per oferir lots amb producte 100% riberenc de cara al Nadal. Seran de diferents tipus i es podran trobar en diverses agrobotigues per tal de promocionar el producte local. Podeu trobar més informació sobre els Lots de Nadal a: https://degusta.riberaebre.org/lots-de-nadal-2024/.
Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.
Els titulars:
HORA MÓRA D’EBRE. La presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre, Laura Garcia, ens visita per presentar-nos la Campanya de Nadal 2024 sota el lema “AQUEST NADAL SEGUEIX L’ESTEL DEL COMERÇ LOCAL” . Enguany se celebra el XXXII Concurs d’Aparadors i el XI Concurs Troba els Caganers. A més a més, ha preparat un sorteig de mil euros en 5 premis de 200€ de vals de compra, cantada de nadales, ballada nadalenca… i més sorpreses!
Un nou dijous obrim el Receptari de la Ràdio amb l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga. En aquesta ocasió ens porta una recepta ideal per aquest temps de festes. Un aperitiu perfecte per acompanyar els dinars i sopars de Nadal o per sorprendre els convidats amb un toc original: gotets de panacota de formatge blau amb gelatina de mistel·la negra.
Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.
Els titulars: