ENTREVISTA amb Flavia Brito Leiva, autora del llibre ‘Sant Jordi’

La Flavia Brito Leiva, coneguda com Flavita artísticament i Flavia BL Creativa a les xarxes, ha fet un llibre per a nens i nenes per pintar i aprendre amb rimes, que amaga unes sorpreses al seu interior. Un llibre titulat ‘Sant Jordi’ que gira al voltant de la llegenda.

SORTEIG:  Ràdio Móra d’Ebre Cadena SER i Flavia Brito (@flavia.bl.creativa), amb motiu de la diada de Sant Jordi, sortegem dos llibres de l’autora! Podeu participar a través d’Instagram, Facebook o trucant al directe de la ràdio dient que voleu participar al sorteig! Teniu temps de participar-hi fins aquest dimarts 23 d’abril a les 12h del migdia, on seguidament donarem els noms dels guanyadors, així que estigueu pendents de la 87.6 FM!

Comments are closed.