ESPECIAL: Dia Mundial de la Ràdio (13-2-23)

Avui és el Dia Mundial de la Ràdio i ho hem volgut celebrar amb tots vosaltres; convidant a personalitats que formen part de la nostra emissora, tant els actuals com els que han passat en algun moment per aquí, i amb els nostres oients, que han pogut entrar en directe. Us donem les gràcies, juntament als nostres patrocinadors, ja que sense tots vosaltres, Ràdio Móra d’Ebre no podria ser possible. Feliç Dia Mundial de la Ràdio!

Escolteu la primera hora de programa especial, de 10 a 11, amb la gran entrada amb motiu d’aquest dia de Laura Cruz i l’informatiu de l’Hora Móra d’Ebre amb l’Albert Fuertes.

D’11 a 12, hem tingut la trucada d’alguns dels nostres oients i missatges de grans persones que tenen un vincle estret amb Ràdio Móra d’Ebre Cadena SER al llarg de la seva història.

De les 12 fins a les 13, ens han acompanyat Joan Calanda i Joan Launes, president i vicepresident de l’Associació Ràdio Móra d’Ebre, amb nous missatges de persones que han passat per aquesta emisora.

L’última hora del dia a Ràdio Móra d’Ebre hem comptat amb un programa d’EL MARCADOR ben especial, amb Francesc Granell i Edu Pino.

Comments are closed.