ERC, a favor d’habilitar l’heliport de Móra d’Ebre per a vols nocturns

Esquerra Republicana es posiciona a favor de construir un nou heliport a Móra d’Ebre. A l’espera de l’estudi que està elaborant el Sistema d’Emergències Mèdiques, els republicans defensen que a la Ribera d’Ebre s’hauria d’adaptar l’heliport actual als vols nocturs o bé construir-ne un de nou en els propers anys.

Actualment el SEM està elaborant l’estudi estratègic dels seus recursos i entre aquests hi ha el transport aeri, amb helicòpter medicalitzat. La construcció d’un nou heliport a l’Hospital Verge de la Cinta va encendre les alarmes a la Ribera d’Ebre ja que es temia que el servei d’helicòpter medicalitzat podia acabar traslladant-se a Totosa tot i que també dona servei a les comarques del sud de Lleida.

Des d’Esquerra Republicana han assenyalat la necessitat de renovar l’heliport de Móra d’Ebre sempre i quan estigui recomanat per l’estudi que encara està elaborant el SEM.

ANDREU PRUNERA

Comments are closed.