L’equip de gover de Móra d’Ebre i Fem Poble Amunt lamenten que el PSC només demani inversions a la Generalitat

L’equip de govern de Móra d’Ebre i el grup de Fem Poble amunt retreu al PSC que no demanin millores en infraestructures a l’Estat i que se centrin només en la Generalitat.

El grup del PSC a l’Ajuntament va presentar a l’últim ple una moció on demanava a la Generalitat millores a la carretera C-12 i a la C-44. Cap altre grup hi va votar a favor i la portaveu socialista, Montse Latorre, els va acusar, en declaracions a aquesta emissora, de prioritzar els interessos de partit per davant dels interessos dels morencs.

El portaveu de Fem Poble Amunt – CUP, Jordi Fornós, assegura a més que en l’època actual les inversions en sanitat, educació o els ajuts a aturats i autònoms ha de passar per davant de les infraestructures.

Per la seva banda, l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha retret que a la moció socialista no es fes esment a altres infraestructures necessàries com la sortida a la Nacional-420 o el traçat de l’autovia A-68. Segons Piñol, al ple es va oferir incloure la demanda d’aquestes inversions però no es va acceptar. L’alcalde també ha avançat que al proper ple es presentarà una moció com la dels socialistes però demanant ara les infraestructures que són competencia de l’Estat.

ANDREU PRUNERA

Comments are closed.