Els agents socioeconòmics de la Terra Alta defensen que la pressió popular ha frenat la implantació de nous parcs eòlics

Els agents econòmics i socials de la Terra Alta es mostren satisfets per l’anul·lació del parc eòlic dels Aligars i la Moleta d’en Pasqual. Asseguren que, sense l’oposició de la població, els parcs tindrien via llire per implantar-se.

El consell regulador de la DO Terra Alta, l’Ateneu popular La Pastora i la Plataforma en Defensa de la Terra Alta es mostren satisfets amb la desestimació dels dos parcs eòlics que s’havien de construir entre el Pinell de Brai, Benifallet i Prat de Comte i que havia de construir 17 aerogeneradors més a la comarca.

Les tres entitats lideren un front institucional ampli contra la construcció de nous parcs a la Terra Alta, que és la comarca amb més aerogerenadors de tota Catalunya. Després de denunciar que la declaració d’impacte ambiental dels dos parcs eòlics estava caducada des de la setmana passada, la Generalitat ha reconegut que la tramitació dels nous parcs queda suspesa.

ANDREU PRUNERA

Parc eòlic de la Terra Alta.Vilalba dels Arcs, Terra Alta, Tarragona

Comments are closed.