Forestal Catalana comença a retirar la fusta cremada de l’incendi de la Ribera d’Ebre

ls tècnics de Forestal Catalana retiren els arbres cremats i també els que estan a prop de camins o barrancs per poder evitar accidents. En els propers dies, a més, es constuiran petites feixines amb toncs en terrenys amb pendent per tal d’evitar l’erosió del sòl en cas de fortes pluges. La fusta sobrant es destinarà a fer estella per a calefactar edificis públics o s’oferirà als propietaris del terreny perquè en puguin treure profit.

Els treballs de retirada de fusta i de construcció de feixines es durà a terme en una petita part de les 5000 hectàrees que va afectar l’incendi, però inclourà els sis municipis afectats pel foc. Els treballs s’allargaran fins el proper estiu i el departament d’Agricultura hi invertirà 2,2 milions d’euros.

ANDREU PRUNERA

Foto: ACN

Comments are closed.