Entrevista Meritxell Margalef – Nits a la Baranova

Aquest cap de setmana comencen les Nits a la Baranova a Tivissa. Divendres i diumenge hi haurà un dels plats forts: les Nits líriques, amb l’actuació de la soprano darmosana Sara Blanch.

Durant tots els caps de setmana d’agost, però, hi haurà espectacles destacats com la nit escènica, el 9 d’agost, amb lectures dramatitzades de la dramaturga Clàudia Cedó, la projecció del curtmetratge VIH -rodat, en part a Tivissa- i la pel·lícula Estiu 1993 amb la presència de la directora Carla Simón, o la nit musical, el 24 d’agost, amb l’actuació del Cor Ciutat de Reus amb el repertori ‘La veu dels seus somnis’.

Per parlar de tot plegat, avui ens ha visitat als estudis de la ràdio la regidora de turisme de l’Ajuntament de Tivissa, Meritxell Margalef.

Comments are closed.