L’asconenca Khadja Mendou, campiona de Catalunya promesa als 3000 metres llisos

L’asconenca Khadja Mendou es proclama campiona de Catalunya als 3000 metres llisos en categoria promesa, inferior a 23 anys. El campionat de Catalunya d’atletisme en 3000 metres es va disputar aquest cap de setmana a Sabadell. Khadja Mendou, del club d’atletisme Ascó, es va proclamar campiona als 3000 metres llisos, amb un temps de 10 minuts, 29 segons i 58 centèssimes.

En hándbol femení, el Bera Bera de l’asconenca Judith Sans va perdre al tercer partit de la EHF Cup, a la pista del Nykobing Faster danés. Tot i anar per davant a la mitja part, les donostiarres van caure per 31 a 26. El Bera bera ha disputat ja tres partits de la fase de grups de la EHF Cup, i n’ha guanyat un. Amb aquest partit es dona per acabada la primera volta de la fase de grups. 

La porrerana Paola Soldevila va participar ahir en la convocatoria de la selecció catalana de futbol femení per enfrontarse a la selecció de Xile. El partit va acabar en victòria als penals per les catalanes tot i que Soldevila no va jugar. Soldevila no va tenir minuts i es reserva així pel proper partit de lliga, que enfrontarà la Real Societat amb el Granadilla.

ANDREU PRUNERA

CRO 22-01-19 esports

Foto d’arxiu del Club d’Atletisme Ascó.

Comments are closed.