L’Ascó perd i segueix quart per la coa

A la Tercera Divisió l’Ascó va perdre 1 a 3 contra el Terrassa i segueix quart per la coa.

A Segona Catalana el Gandesa es posa quart després de vèncer per 1 gol a 2 a la Canonja. Mentre que els Atlètics de Móra la Nova van empatar a 4 gols a casa contra el Riudoms.

A Tercera Catalana el Flix és ara tercer a la taula amb la victòria per 2 a 0 contra el Jesús Catalonia. L’Olímpic de Móra d’Ebre va empatar a 2 gols al camp de l’Aldeana. Victòria del Corbera per 0 a 2 a Godall i també va vèncer el Bate per 3 a 0 al Jesús i Maria.

Al grup 2 el Porrera va perdre per 2 a 3 davant l’Espanya Canonja i el Falset es posa quarta amb la victòria al camp del Pare Manyanet per 1 gol a 4.

I a la Quarta Catalana el Benissanet és segon després de guanyar per 1 a 2 al Tivenys. El derbi de la Terra Alta va ser per a l’Arnes que va vèncer la Fatarella 3 a 1. I el Vilalba va guanyar al Ginestar per 1 gol a 4.

En futbol femení a la primera divisió la Reial Societat amb Paola Soldevila van ampatar a 0 contra l’Espanyol.