La DO Terra Alta es planteja interposar un contenciós adminsitratiu contra els nous parcs eòlics

La Denominació d’Origen Terra Alta plantarà cara als tres nous parcs eòlics projectats a la comarca. Des de la DO retreuen a la Generalitat que NO S’HA DONAT resposta a les seves al·legacions i amenacen en interposar un contenciós adminsitratiu contra la construcció de nous parcs eòlics a la comarca.

Actualment, a la Terra Alta hi ha 182 aerogeneradors en funcionament… i l’any que ve podrien ser-ne més de 200. La Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre ja ha aprovat el pla urbanístic per construir tres nous parcs eòlics, amb 30 aerogeneradors més, entre els termes de Batea, Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca.

Des de la Denominació d’Origen Terra Alta critiquen la massificació eólica, i asseguren que perjudica el desenvolupament economic d’una comarca que aposta per l’agricultura i el turisme. Van presentar al·legacions i un recurs d’alçada al projecte i la Generalitat encara no ha respost.

El president del consell regulador, Joan Arrufí, anuncia que, si no hi ha resposta, presentaran un contenciós adminsitratiu.

ANDREU PRUNERA

CRO 04-12-18 dota parcs eolics

Comments are closed.