L’Ascó cau contra el Reus B

A la Tercera Divisió l’Ascó segueix cinquè per la coa després de perdre per 0 a 2 contra el Reus B.

A la Segona Catalana, la jornada ha esta profitosa pels dos equips de casa nostra. El Gandesa va golejar l’Amposta 4 a 1 i es posa sisè. I els Atlètics de Móra la Nova van vèncer el Vilaseca per 0 a 2 i pugen a la vuitena posició.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va empatar a un gol contra el Santa Bàrbara. El Flix va golejar el Roquetenc per 1 a 5 i es posa cinquè a la taula. I el derbi de la Terra Alta va ser per al Corbera que va guanyar al Batea per 2 a 1.

Al grup el Falset es posa cinquè després de golejar l’Espanya Canonja per 5 a 0. Mentre que el Porrera segueix cuer amb la derrota al camp de l’Hospitalet per 3 gols a 1.

I a la Quarta Catalana el Benissanet perd el liderat i es posa tercera després de caure per 3 a 1 al camp de l’Ebre Escola. El nou líder és l’Amposta que va guanyar a l’Arnes per 0 a 1. El Ginestar va perdre 3 a 2 a Tivenys, la Fatarella també va perdre al camp del Xerta per 1 a 0. I victòria del Vilalba per 3 gols a 4 a Deltebre.

En futbol femení, a la primera divisió, la Reial Societat amb la porrerana Paola Soldevila, van caure al camp del líder, el Atlètic de Madrid, per 5 gols a 0.

I a la segona, el Seagull de Badalona de Núria Llop van empatar sense gols contra el seu perseguidor, el Zaragoza. Mantenen el liderat sense haver perdut encara cap partit.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 3-12-18 FUTBOL

Comments are closed.